eMail Contrasenya

30 de Maig

Grifone estrena nova web més visual, actual i senzilla,

La marca d'outdoor Grifone porta ja uns mesos en plena transformació i la nova web www.grifone.com més visual, actual i senzilla ha estat un gran pas en aquest procés. Els responsables de la firma dels Pirineus estan desenvolupant una estratègia perquè la marca sigui més coneguda per part d'un públic ampli sense perdre la seva autenticitat tècnica.

Anar »

6 de Maig

El Grifone descobreix el Pirineu Aragonès més autèntic,

El guanyador del Concurs “Grifone dels Pirineus”, Albert Sans, després de dos mesos d’aventura continua descobrint indrets i personatge d’aquesta serralada. Porta ja dues setmanes en el Pirineu Aragonès i ha pogut gaudir dels increïbles paisatges que s’amaguen a Sobrarbe: amb Mireia Miró ha recorregut el Congost de l’Entremón en caiac, ha conegut la història del poble de Gistaín i ha baixat en ràfting a les portes del parc nacional d'Ordesa.

Anar »

29 de Abril

María José Rienda ingressa al COE com a representant dels esportistes olímpics d'hivern,

La exesquiadora espanyola María José Rienda ha estat escollida membre del Comitè Olímpic Espanyol en representació dels esportistes olímpics d'hivern, lloc al qual optaven vuit candidats a les eleccions celebrades aquest dilluns.

Anar »

25 de Abril

Segona ronda de Apps per la neu,

Fa unes setmanes ja vam parlar de l'existència d'aplicacions per a smartphones dedicades al món de la neu. Tornem amb una segona part amb més aplicacions interessants.

Anar »

23 de Abril

L'esquí guanya a la crisi,

Temporada excel·lent per a l'esport blanc. Les festes de Setmana Santa han marcat el final a una llarga campanya d'esquí que ha tancat, per segon any consecutiu, de manera satisfactòria. Una temporada de gairebé cinc mesos-a excepció de Masella, Sant Isidre i Sierra Nevada encara obertes-, marcada per molta neu des de finals del mes de novembre passat, i amb un increment d'esquiadors en pràcticament totes les pistes.

Anar »

Botons Home Estat pistes Ruta A4C Zona Vip
Main sponsor: Partners: Official Provider:
Audi DKV Seguros Atomic
+ info partners
Sponsors Audi Quattro Cup Audi Bonussm