eMail Contrasenya

27 de Gener

Audi, Patrocinador Oficial de la RFEDI,

La Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern amb els seus circuits de Copa d'Espanya i Audi quattro Cup d'esquí alpí estaran un altre any més patrocinats per Audi Espanya, gràcies a l'acord de la marca d'automoció amb la RFEDI.

Anar »

23 de Gener

Audi Solano presentarà 2 vehicles a Aramón Formigal,

El nou consecionario Audi Solano s'integra dins del grup Automoció Aragonesa. On s'uneixen l'experiència i professionalitat d'un equip, amb la fortalesa i credibilitat d'un grup amb més de 30 anys vinculats al món de l'automoció.

Anar »

22 de Gener

Atomic serà la marca tècnica d'esquí alpí a l'Audi Quattro Cup 2015,

Ja en els seus inicis Atomic va estar al costat del llavors pioner calendari de l'Audi Quattro Cup, un compromís que reafirma aquest hivern a convertir-se de nou en l'única marca tècnica d'esquí que donarà suport aquest calendari de competicions d'esquí alpí de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI) dirigit a joves d'entre 8 i 12 anys.

Anar »

17 de Gener

Aramón Formigal compleix 50 anys!,

A Aramón Formigal aquest any estan d'aniversari. I no es tracta de qualsevol data, sinó d'una molt especial: el 50 aniversari del naixement de l'estació. És per aquest motiu que l'estació de la vall de Tena ha creat un logo sota el qual s'englobaran tots els esdeveniments que es celebrin durant la temporada 2014-2015, amb els quals commemorar aquesta data tan assenyalada.

Anar »

30 de Maig

Grifone estrena nova web més visual, actual i senzilla,

La marca d'outdoor Grifone porta ja uns mesos en plena transformació i la nova web www.grifone.com més visual, actual i senzilla ha estat un gran pas en aquest procés. Els responsables de la firma dels Pirineus estan desenvolupant una estratègia perquè la marca sigui més coneguda per part d'un públic ampli sense perdre la seva autenticitat tècnica.

Anar »

Botons Home Estat pistes Ruta A4C Zona Vip
Main sponsor: Partners: Official Provider:
Audi DKV Seguros Atomic
+ info partners
Sponsors Audi Quattro Cup Audi Bonussm