eMail Contrasenya

Història

Audi quattro Cup és l'únic circuit d'esquí alpí de base de la Península reconegut en el calendari oficial de la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern (RFEDI). La setena edició de la competició recorre al llarg de l'hivern les principals estacions del país. El seu objectiu és clar, potenciar l'esquí i els valors de l'esport entre els més petits. Així com cada prova es converteix en una reunió de més de 300 nens i nenes d'entre 8 i 12 anys dedicats a volar per la pista.

Audi quattro Cup significa, per a molts d'ells, la primera gran experiència competitiva d'alt nivell. L'oportunitat per viure en primera persona els nervis i la passió, les alegries i les penes, la superació i el sacrifici. Uns valors que fan més grans a aquestes petites bales, i tot, al voltant de l'esquí i l'esport en general.

El principal punt d'interès d'Audi quattro Cup són els seus protagonistes. Estan considerats planter d'aquest esport ja que en un futur alguns d'ells ens representaran als Jocs Olímpics d'hivern. I és ara quan tenim l'oportunitat de començar a conèixer-los i detectar el seu talent. En definitiva, Audi quattro Cup combina la màxima competició amb un ambient lúdic i festiu, apte per a totes les edats.

Les nostres xifres:

6

carreres a les millors estacions

300

participants

2.000

assistents directes a pista

1.500

assistents a cada festa post-cursa